Visgerechten

Officiële benaming: Kok - Visgerechten (ODB-Y00379-006)

Ben jij een visliefhebber? Dan kan je na de opleiding Hulpkok de module Visgerechten volgen.

Hierin leer je diverse gerechten bereiden op basis van verschillende soorten vis, schaal -en schelpdieren.

  • Productkennis
  • Versnijden en fileren van vis
  • Bereiden van koude en warme gerechten op basis van vis, schaal -en schelpdieren
  • Gerechten dresseren met bijpassende garnituren
  • Sauzen en afleidingen
  • Soepen op basis van vis, schaal -en schelpdieren

Je bent in het bezit van het certificaat van de beroepsopleiding 'Hulpkok'.

€ 127  exclusief eventuele benodigdheden tijdens de les

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 7 (Exclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moet je niet meteen betalen bij je inschrijving maar later bij de start van de lessen of online via mijn hik.

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Visgerechten

08 september 2021 - 19 januari 2022

  • woensdag 18:30‑22:40
€ 127
excl. € 240 kosten
Visgerechten

01 februari 2022 - 07 juni 2022

  • dinsdag 18:20‑22:30
€ 127
excl. € 240 kosten
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper