Gastronomisch koken 2

Officiële benaming: Hulpkok - Dagschotels met vis (ODB-Y00263-003) en Dagschotels met vlees en gevogelte (ODB-Y00263-001)

Nadat je de cursus Gastronomisch koken 1 hebt afgerond, kan je instappen in de cursus Gastronomisch koken 2 met de modules Dagschotels met vlees en gevogelte en Dagschotels met vis. 

Tijdens deze modules leer je onder meer de basisvaardigheden en -technieken om de lekkerste gerechten op tafel te toveren. Hoe kan je bijvoorbeeld groenten, fruit, vlees, vis en gevogelte voorbereiden? Hoe maak je lekkere soep? Hoe dresseer je gerechten? Dat en meer komt in deze module aan bod.

  • Productkennis vis, vlees en gevogelte
  • Snijtechnieken
  • Gaartechnieken
  • Sauzen
  • Kruiden
  • Bereidingen van soepen op basis van vis en vlees
  • Koude en warme vis- en vleesgerechten
  • Schaal- en schelpdieren

Je moet geslaagd zijn voor de modules 'Basis keuken', 'Initiatie warme keuken' en 'Koude keuken' (Gastronomisch koken 1)

€ 254  exclusief eventuele benodigdheden tijdens de les

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 240
  • Opleidingsbenodigdheden: € 14 (Exclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moet je niet meteen betalen bij je inschrijving maar later bij de start van de lessen of online via mijn hik.

Aantal lestijden: 160 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Gastronomisch koken 2

07 september 2021 - 07 juni 2022

  • dinsdag 18:30‑22:40
€ 254
excl. € 403 kosten
Gastronomisch koken 2

09 september 2021 - 09 juni 2022

  • donderdag 18:20‑22:30
€ 254
excl. € 377 kosten
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper