Gastronomisch koken 1

Officiële benaming: Hulpkok - Basis keuken (ODB-Y00263-012), Initiatie warme keuken (ODB-Y00263-013) en Koude keuken (ODB-Y00263-014)

Sta je graag in de keuken of zou je het wel zien zitten om als hulpkok aan de slag te gaan, aarzel dan niet en schrijf je in voor de opleiding Gastronomisch koken 1.

Hierin leer je onder meer de nodige basisvaardigheden en -technieken om de lekkerste gerechten op tafel te toveren. Ook voorbereidingstechnieken en de bereiding van warme en koude basisgerechten komen aan bod.

  • Productkennis
  • Snijtechnieken
  • Bereidingen van fonds/bouillons
  • Gaartechnieken
  • Sauzen
  • Kruiden
  • Bereidingen van soepen
  • Koude en warme basisgerechten

Er zijn geen specifieke toelatingsvoorwaarden.

€ 315  exclusief eventuele benodigdheden tijdens de les

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 300
  • Opleidingsbenodigdheden: € 15 (Exclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moet je niet meteen betalen bij je inschrijving maar later bij de start van de lessen of online via mijn hik.

Aantal lestijden: 200 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Gastronomisch koken 1

07 september 2021 - 07 juni 2022

  • dinsdag 18:00‑22:35
€ 315
excl. € 352 kosten
Gastronomisch koken 1

09 september 2021 - 09 juni 2022

  • donderdag 18:15‑22:50
€ 315
excl. € 330 kosten
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper