1ste jaar Chocolade (Eenvoudige chocoladeproducten)

Officiële benaming: Chocoladebewerker - Eenvoudige chocoladeproducten (ODB-Y00259-006)

De cursisten gaan leren de verschillende soorten chocolade tempereren, truffels vervaardigen (dresseren en pralineren), verschillende soorten vullingen maken en vormen mouleren, vullen, afstrijken en demouleren. 
Het vervaardigen van holgoed (sinterklaas, paaseieren en gevulde paaseitjes, nougat dur).
Valentijn: bonbonnière + transfer pralines, hartjes, decoratietechnieken, desserten marsepein.
Nevenproducten zoals nougat, pate fruit, advokaat, confituren en turks fruit. 

  • Truffels
  • Nougat
  • Holgoed
  • Advokaat
  • Turks fruit
  • Confituren

Er zijn geen specifieke toelatingsvoorwaarden.

€ 127  exclusief eventuele benodigdheden tijdens de les

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 7 (Exclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moet je niet meteen betalen bij je inschrijving maar later bij de start van de lessen of online via mijn hik.

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

  • maandag 18:30‑22:40
€ 127
excl. € 112,5 kosten
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper