Gerezen bladerdeeg

Officiële benaming: Medewerker bakkerij - Gerezen bladerdeeg (ODB-Y00028-003)

Wie zegt 'gerezen bladerdeeg', zegt 'koffiekoeken'. Dat is dan ook hetgeen je zal leren in deze cursus. 

Het verschil tussen bladerdeeg en gerezen bladerdeeg komt onder meer aan bod, je zal leren 'toeren' en dus ook met een deegrol leren werken. Kortom, hetgeen je op zondag bij de bakker koopt, kan je zelf maken na het volgen van deze cursus. 

  • Croissants
  • Puddingvierkanten
  • Chocoladebroodjes
  • Lange en ronde rozijnenkoeken
  • ...

Er zijn geen specifieke toelatingsvoorwaarden.

€ 127  exclusief eventuele benodigdheden tijdens de les

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 7 (Exclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moet je niet meteen betalen bij je inschrijving maar later bij de start van de lessen of online via mijn hik.

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Gerezen bladerdeeg

07 september 2021 - 18 januari 2022

  • dinsdag 18:30‑22:40
€ 127
excl. € 176 kosten
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper