2de jaar Medewerker slagerij

Officiële benaming: Medewerker Slagerij - Toonbankpresentatie slagerij (ODB-Y00109-005) en Eenvoudige verkoopklare gerechten (ODB-Y00109-004)
  1. Eenvoudige verkoopklare gerechten

    Hier leert men groenten en fruit wassen, schoonmake, alsook eenvoudige soepen, sausen, salades, gerechten en traiteurschotels bereiden volgens recept en deze opslaan in de koeling. 
    Tijdens dit leerproces bljift men ook aandacht hebben voor het werken in teamverband met oog voor hygiëne en voedselveiligheid. 
    Vermijden van kruiscontaminaties, correct hanteren en toepassen aangaande de wettelijke voorschriften inzake voedselveiligheid.

  2. Toonbankprestatie slagerij

    Gerechten, slagerijproducten, (traiteur)schotels versieren en in de toonbank plaatsen, schikken en presenteren, kippen in de grill plaatsen staat op het programma.
    Je verpakt producten met de hand of met een verpakkingsmachine, je weegt porties af. 
    Je past afwerkings- en garneertechnieken toe en brengt etiketten aan volgens opdracht.
    "FIFO"principe is gekend ondertussen.

  • Soepen
  • Sauzen
  • Gourmetschotels
  • Traiteurschotels
  • Hamburgers
  • Blinde vinken
  • ...

Je moet geslaagd zijn voor de modules 'Eenvoudige verwerking deelstukken' en 'Panklaar maken vers vlees' (1ste jaar Medewerker slagerij).

€ 252  exclusief eventuele benodigdheden tijdens de les

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 240
  • Opleidingsbenodigdheden: € 12 (Exclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moet je niet meteen betalen bij je inschrijving maar later bij de start van de lessen of online via mijn hik.

Aantal lestijden: 160 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

2de jaar Medewerker slagerij

07 september 2021 - 07 juni 2022

  • dinsdag 18:30‑22:40
€ 252
excl. € 56 kosten
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper