2de jaar Chocolade (Chocoladestukken)

Officiële benaming: Chocoladebewerker - Chocoladestukken (ODB-Y00259-005)

Ben je creatief? Zin in verfijnd werk? 
Dan leer je in deze module chocoladestukken bereiden, verwerken en afwerken op hoog niveau. 
Naast de verwerking met chocolade hou je rekening met de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne. 
De chocoladestukken zijn commercieel en dus aangepast voor verkoop.
Je zal tevens elke les een afgewerkt product kunnen aankopen aan grondstofprijs (geen verplichting).

Voorbeelden seizoensgericht:

  • Chocolade kip opgevuld met paaseieren
  • Chocolade pinguin met kerstmuts
  • Chocolade bloempot opgevuld met truffels en chocolade bloemen
  • Chocolade kerstballen

Je bent in het bezit van het deelcerficaat 'Eenvoudige chocoladeproducten'.

€ 127  exclusief eventuele benodigdheden tijdens de les

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 7 (Exclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moet je niet meteen betalen bij je inschrijving maar later bij de start van de lessen of online via mijn hik.

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Het opleidingsaanbod voor het 1ste semester van volgend schooljaar staat vanaf half mei online.
De cursussen van het 2de semester staan telkens vanaf half december online.

Vind je een bepaalde cursus niet, dan kan je hierover steeds een vraag stellen door een mail te sturen naar info@hik.be.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper