Inschrijven

Inschrijven

Je kan inschrijven voor een cursus zolang er plaats is en 1/3de van de lessen niet verstreken zijn. Zolang je op onze website voor een cursus online kan inschrijven, is er aan deze voorwaarden voldaan. Je kan je uiteraard ook op het secretariaat inschrijven. Op Campus Mol geldt dit niet voor AAV en sociale opleidingen. Inschrijven kan pas na het verplicht bijwonen van een infomoment van AAV of de sociale opleiding in kwestie.

Hieronder wat meer info.

 

Online inschrijven

Een online inschrijving kan enkel met een gelijktijdige online betaling via Bancontact. Voor Campus Arendonk kan dit ook via iDeal. Een volledig beveiligde betalingsmodule wordt tijdens de online inschrijving geopend. Na de online inschrijving ben je onmiddellijk zeker van je plaats in de cursus. Een online inschrijving voor een cursus van volgend schooljaar kan in elke vestiging vanaf 1 juni, voorafgaand aan dat schooljaar.

 

Inschrijven via het secretariaat

Een inschrijving op het secretariaat kan tijdens de kantooruren. De betaling van het inschrijvingsgeld gebeurt met Bancontact of opleidingscheques. Een inschrijving voor een cursus van volgend schooljaar kan vanaf 1 juni, voorafgaand aan dat schooljaar. Kandidaat-cursisten op de wachtlijst krijgen in mei, voorafgaand aan dat schooljaar, een uitnodigingsbrief om zich bij voorrang te komen inschrijven enkele weken voor 1 juni. Huidige cursisten worden ook in mei verwittigd via e-mail vanaf wanneer zij zich kunnen inschrijven aan de balie van het secretariaat. Opleidingscheques kunnen ook later worden ingeruild via het secretariaat.

 

Inschrijvingsbedrag

In het inschrijvingsbedrag zit zowel het wettelijk inschrijvingsgeld als het afdelingsgebonden cursusmateriaal. Enkel de handboeken en de bijdragen in het studiegebied Voeding zijn hier niet bij inbegrepen. Voor Campus Mol zitten de bijdragen van de opleidingen Kapper en Schoonheidsverzorging er ook nog niet bij.

Infomomenten per campus

Infomomenten

Maak kennis met het cursusaanbod van HIK Volwassenenonderwijs. Heb je een vraag, dan kan je die op dit infomoment stellen aan de coördinator of leraar van de cursus die je wenst te volgen.

HIK Volwassenenonderwijs

Ons opleidingsaanbod

Diploma SO

Een diploma secundair onderwijs op zak. Het kan met de opleiding Aanvullende algemene vorming.

Business

Ondernemen, beleggen, administratie: doe de juiste kennis op

Creatief

Leef je uit in deze mode- en creatieve cursussen

Culinair

Koken, bakken, chocolade, drankenkennis, slagerij

Fotografie

De mooiste beelden dankzij foto-/videografie en fotobewerking

Hair & Beauty

Leid je op tot een ervaren schoonheidsspecialist of kapper

Informatica

Kies voor grafische software, softwarepakketten, programmeren, smartphone en meer

Nederlands

Nederlands voor anderstaligen – Dutch for foreign speakers

Talen

Leer je uitdrukken in Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans of Portugees

Techniek

Ga voor mechanica/elektriciteit, koeling/warmte, hout, bouw, lassen, auto/fiets of tuinbouw

Toerisme

Overtuig met je verhaal: word gids of reisleider

Zorg & Welzijn

Een hart voor mensen? Maak er je job van!

Onze partners