Opleiding

Informatie- en communicatietechnologie

ICT & Administratie, foto- en videobewerking, internet, …

Start to ICT

Algemene informatie

Communiceren is het toverwoord van de huidige generatie (gsm, e-mail, videoconferentie, ...) en de wereld is voor iedereen een zakdoek groot. Met de toename van het belang van de computer, stijgt ook de behoefte aan goedgeschoolde gebruikers die op een efficiënte manier met de verschillende toepassingen kunnen werken. Diverse basismodules die je op weg helpen met ICT kan je terugvinden onder opleiding Start to ICT. Via de cursussen in de opleiding Start to ICT ga je stap voor stap diverse apparaten leren gebruiken. Je zet verder je eerste stappen om kennis te maken met diverse termen en mogelijkheden van ICT.

Vele andere ICT-opleidingen kan je terugvinden onder de opleidingen ICT en administratie, ICT en Social Media, ICT in een creatieve context, App-ontwikkeling, Webcontent en Informatica-Toepassingssoftware (ITS)

Om de opgedane kennis ook concreet te kunnen vertalen naar de praktijk beschikken we over een netwerk van computers. De toestellen zijn uitgerust met een waaier van actuele software. Als student kan je in lesverband gebruikmaken van deze infrastructuur, maar ook daarbuiten kan je gratis komen oefenen of opzoekwerk verrichten op het internet of in diverse databanken.