Home
Over HIK
Ons centrum
Welkom
Wie is wie?
Secretariaat
Missie en Visie
Studeren met functiebeperking
Infomomenten
Infomomenten per campus
Locaties
Campus Arendonk
Campus Geel
Campus Herentals
Campus Laakdal
Campus Mol
Campus Tessenderlo
Campus Westerlo
Opleidingen
Overzicht
Inschrijven
Diploma secundair onderwijs
Vrijstellingen en trajectbegeleiding
Gecombineerd onderwijs
Opleidingen op maat en vormingen
Opleidingen i.s.m. VDAB
Afspraken
Toelatingsvoorwaarden
Toelatingsproeven
Kalender
Agenda
Vakantiedagen
Inschrijvingsgeld en voordelen
Inschrijvingsgeld en vrijstelling
Vlaams opleidingsverlof / Bet. educatief verlof
Opleidingscheques
Bedienden privésector
Knelpuntberoepen
Premie Horeca
KMO-Portefeuille
Voordelen arbeiders
Transitiepremie Bedrijfsbeheer
Reglementering
Centrumreglement
Links
Vacatures
Veelgestelde vragen
Privacybeleid
Opleidingen
Contact
Zoeken
Tools
Canvas
Fronter19
Smartschool
Webmail
Lerarentool
Cursistentool
Opleiding
U bevindt zich hier:
Opleidingen
Culinair
Horeca
Medewerker brasserie taverne bistro standaard
Cursussen
Horeca
Medewerker brasserie taverne bistro standaard
Kopieer link
Algemene informatie
Deze opleiding gaat je op weg helpen om een eigen bistro, brasserie of taverne te kunnen openen. Van het bereiden van ijsproducten tot snacks, heerlijke lunchgerechten en eenvoudige maaltijden.
Cursussen
Stoofpotjes en éénpansgerechten
Geel
Avondcursus
Streetfood
Mol
Avondcursus
Even Geduld...
©
2020
HIK VOLWASSENENONDERWIJS